Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
22 nov 2023

Wat Kost Een Seniorenbed ?

Seniorenbedden zijn er in veel soorten en maten, maar wat kost nu een seniorenbed ? Een goed senioren bed kost tussen de € 500,- en € 900,- euro. Dit zijn bedden gemaakt van de hoogste kwaliteit hout met de mogelijkheid de in en uitstap hoogte naar de gebruiker af te stellen . U bepaalt zelf de matras en lattenbodem keuze die u in het senioren bed plaatst zodat deze geheel naar uw wensen afgestemd wordt. Met een seniorenbed bent u klaar voor de toekomst aangezien u deze later nog makkelijk kunt aanpassen. Kiest u bijvoorbeeld bij aanschaf voor een elektrische verstelbare lattenbodem maar heeft u na een aantal jaar tot een hoog-laagbed nodig voor verzorging op bed ? Dan hoeft u niet het hele bed niet aan te schaffen maar enkel de bodem te verwisselen. De elektrische lattenbodem wordt dan verwisseld voor een elektrische hoog-laag lattenbodem. Zo heeft u alle functionaliteiten van een hoog-laagbed zonder dat u een nieuw bed hoeft aan te schaffen. Laat u de hoog-laag bodem zakken dan slaapt u ook gewoon weer in uw eigen ombouw met u vertrouwde uiterlijk. Ook is dit ideaal te plaatsen in een 2 persoons deelbaar bed. Als 1 van de 2 personen een bed met een hoog-laaf functie nodig heeft dan kunt u hier 1 normale lattenbodem en 1 hoog-laag lattenbodem in plaatsen . Zo blijft u naast elkaar slapen met de functie van een hoog-laag bed.

Samenstellen van een seniorenbed

Bij ons kunt u uw seniorenbed zelf samen stellen. Eerst kijkt u natuurlijk welk bed u mooi vind in welke kleur en de mogelijkheden van het seniorenbed. Daarna kijken we naar de verschillende matrassen en keuze in bedbodems . Zo kunt u een juiste keuze maken wat geschikt is voor u.

Keuze van de Matras

De keuze van een matras is vaak een moeilijke om te maken. Dit omdat de matras natuurlijk een groot deel van het slaapcomfort bepaald en u de ondersteuning en comfort geeft die u tijdens de nachtrust nodig heeft. Daarom werken wij samen met de Nederlandse fabrikant Deron. Deze fabrikant heeft een speciale matrassenlijn voor senioren ontwikkeld van de beste materialen . Deze matrassen zijn gevuld met hoogwaardig HRC schuim en traagschuim. Zo kunt u een keuze maken die aansluit bij uw behoefte wat uw lichaam nodig heeft. Wij hebben 3 soorten matrassen van Deron in ons assortiment :

  • Deron Prestige Comfort Matras
  • Deron Prestige Combi Comfort Matras
  • Deron Prestige Combi Comfort AD de luxe matras

Al onze matrassen vind u hier : Senioren matras 

Deze matrassen zijn ontwikkeld voor een optimale drukverdeling van het lichaam tijdens uw nachtrust. De combi matrassen hebben buiten het HRC schuim ook een toplaag van traagschuim waardoor deze ook goed als AD matras te gebruiken is en een optimale ontlasting van uw spieren geeft . De deluxe matras heeft de dikste laag traagschuim waardoor de matras stevig is maar optimaal de vorm van uw lichaam aanneemt. Al deze matrassen zijn voorzien van een speciale 3d tijk die optimaal ademend en wasbaar is. De matrassen zijn leverbaar in veel verschillende afmetingen.

Keuze van de bedbodem van het seniorenbed

Wij hebben voor u geselcteerd de beste lattenbodems met een 28 lats houten latten

  • Vaste lattenbodem
  • Elektrische verstelbare lattenbodem
  • Elektrische verstelbare en hoog-laag lattenbodem

Al onze lattenbodems vind u hier : lattenbodems seniorenbed

Voor optimale vering en ondersteuning van een seniorenbed raden wij altijd aan een 28 lats houten lattenbodem te nemen. Deze zorgen voor optimale ondersteuning van het lichaam en veren mee als dit nodig is . De lattenbodem bepaalt u door de persoonlijke behoefte . Wilt u een vlakke bodem of een elektrische verstelbare lattenbodem ? Krijgt u verzorging op bed of heeft u moeite met uitstappen ? Dan is een geheel verstelbare elektrische lattenbodem met hoog-laag functie geschikt voor u . Het grote voordeel van de aanschaf van een seniorenbed bij ons dat u later de lattenbodem kunt wisselen als de behoeft anders wordt door de omstandigheden en u niet meteen een heel nieuw bed hoeft aan te schaffen. Ook zijn al onze bodems op 4 verschillende hoogtes in het bed te plaatsen en i.c.m. de dikte van de matras bepalen we zo de ideale in en uitstap hoogte voor u

Showroom met seniorenbedden

In onze showroom vind u al onze mogelijkheden van seniorenbedden, matrassen en lattenbodems. Ook handige hulpmiddelen voor in bed of een bijassend nachtkastje hebben wij staan in onze showroom. Zo kunt u de bedden bekijken en voelen zodat u een idee krijgt van de gebruikte materialen en kunt u proef liggen op de matrassen. Onze adviseurs kunnen u helpen de juiste keuze van een seniorenbed te maken.

Online Seniorenbed kopen

Wilt u graag online uw senioorenbed aanschaffen ? Dan is dit mogelijk via onze website of via onze klantenservice die u kunt bereiken op 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl . De bedden worden netjes bij u thuis bezorgd en afgeleverd..Onze klantenservice kan u eventueel nog helpen met het maken van de juiste keuze van matras en lattenbodem en kan u vertellen welke bedden in welke kleur op voorraad zijn en snel leverbaar zijn.

 

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken