Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Rolstoel Duwondersteuning

Een rolstoel met duwondersteuning is een elektrische ondersteuning aan een rolstoel zodat de begeleider deze aan de achterzijde volledig elektrisch kunt bedienen. Lees meer

5 resultaten

Elektrische Rolstoel Met Duwondersteuning

Een rolstoel met duwondersteuning is een elektrische ondersteuning aan een rolstoel zodat de begeleider deze aan de achterzijde volledig elektrisch kunt bedienen. Dit is bij ons mogelijk bij de opvouwbare elektrische rolstoelen :

 

Rolstoel Duwondersteuning Volledig Elektrisch

Bij ons wordt de duwondersteuning op 1 van de bovenstaande elektrische rolstoelen gemonteerd. Er worden twee duwhandvatten op de elektrische rolstoel gezet met aan de linker of rechterzijde een duimjoystick zodat u met beide handen de duwhendels kunt vast houden en met de duim de joystick kunt bedienen en de rolstoel volledig elektrisch kunt bedienen. Ook naar links en rechts , u hoeft dus zelf niks meer te doen.

De besturing kan ook altijd weer naar de voorzijde worden gedaan zodat de gebruiker de rolstoel weer zelf kan bedienen. Dit word via de achterzijde geregeld. Kan de gebruiker de rolstoel niet meer zelf bedienen dan is het ook mogelijk de joystick aan de voorzijde eraf te halen en de bediening alleen aan de achterzijde te gebruiken.

Lichtgewicht opvouwbare rolstoel met duwondersteuning

Het grote voordeel van een duwondersteuning op de bovenstaande rolstoelen is dat deze licht en opvouwbaar zijn zodat u deze ook makkelijk kunt vervoeren in de auto, trein, boot, tram en zelfs het vliegtuig. De accu’s zijn hier speciaal voor getest. De rolstoelen zijn allemaal binnen enkele seconden opvouwbaar en de lichtste heeft slechts een tilgewicht van 12 kg.

Krijg Uw vrijheid terug

Bent u niet meer in staat een opvouwbare elektrische rolstoel zelf te besturen dan is de rolstoel duwondersteuning echt een uitkomst. Niet alleen voor een blokje om in de buurt maar ook om er weer heerlijk samen op uit te gaan en dingen te ondernemen in binnen en buitenland.

Soorten Rolstoel Duwondersteuning

Bij de rolstoel duwondersteuning die wij aanbieden is de besturing volledig elektrisch dit betekend dat u zelf niks hoeft te doen en de rolstoel alle kanten opgaat waar u de duim joystick heen beweegt. De elektrische voeding krijgt hij van een betrouwbare , sterke en licht lithium accu.

Duwondersteuning Op Een Handbewogen Rolstoel

Ook zijn er duwondersteuningen voor rolstoelen die onder handbewogen rolstoelen worden gemaakt. Het nadeel hiervan is dat deze alleen voor en achteruit kunnen en dat u zelf kracht moet zetten om te sturen. Ook de accu loopt snel terug en is zwaar. Voor het opvouwen van de handbewogen rolstoelen met duwondersteuning moet u steeds onder de rolstoel kruipen om de duwondersteuning eraf te halen en dan de rolstoel op te vouwen . Onhandig en zwaar. Ook laat de betrouwbaarheid van deze soorten duwondersteuning te wensen over. Vandaar dat wij deze niet meer aanbieden en alleen de duwondersteuning op onze elektrische rolstoelen aanbieden.

Rolstoel Duwondersteuning Los Aanschaffen

Heeft u al 1 van de bovenstaande rolstoelen in uw bezit en wilt u graag een duwondersteuning hierop ? Dan is dit ook zeker mogelijk . In onze showroom monteren wij deze gratis op uw Prorider, Splitrider of Joyrider rolstoel.

Grote Showroom In Neede

In onze showroom in Neede hebben wij alle modellen met rolstoel duwondersteuning staan zodat u deze zowel binnen als buiten kunt uitproberen en een juiste keuze kunt maken welke het meest geschikt is voor u. Onze adviseurs zullen u helpen en de verschillen per rolstoel goed aan u uitleggen. Ook vind u hier alle opties en rolstoel accessoires voor de rolstoelen met elektrische duwondersteuning.

U kunt ons vinden aan de :

Totale Zorgwinkel

Russchemorsweg 38

7161 RT Neede

0545-296368

info@totalezorgwinkel.nl

 

Terug naar Rolstoelen
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!