Stoelrek Scoozy C

Artikel code: C-11

Het stoelrek voor de Scoozy C is multifunctioneel en word onder de stoel geplaatst zonder dat dit het uniek design van de Scoozy aantast.

299,95 incl. btw

Aantal:

Beschrijving

Stoelrek Scoozy C

Het stoelrek voor de Scoozy C is multifunctioneel en word onder de stoel geplaatst zonder dat dit het uniek design van de Scoozy aantast. Aan het stoelrek kan de Scoozy 10 liter tas worden geplaatst of bijvoorbeeld een rollator of luxe stokhouder dubbel worden bevestigd . Deze word in de opening aan de achterzijde geplaatst en komt aan de achterzijde te hangen. Aan de voorzijde onder de zitting zit een speciale bevestiging waar een tas kan worden vast gehaakt zodat deze er niet af kan vallen tijdens het rijden.

Kenmerken
  • Multifunctioneel stoelrek
  • Past in het design van de Scoozy C
  • Geschikt voor een rollator of stokhouder
  • Geschikt voor een Scoozy tas 10 liter

Stoelrek Scoozy C

Artikel code: C-11

Het stoelrek voor de Scoozy C is multifunctioneel en word onder de stoel geplaatst zonder dat dit het uniek design van de Scoozy aantast.

299,95 incl. btw

Aantal:
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline

Gratis Proefrit Aan Huis

Graag een proefrit met een scootmobiel of elektrische rolstoel aan huis ? Bel vrijblijvend voor meer informatie: 0545-296368 of maakt direct een gratis afspraak via onderstaand formulier. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op, om uw gewenste afspraak in te plannen!. Geeft in het opmerkingen veld aan om welke producten het gaat. In onze showroom kunt u ook zonder afspraak binnenlopen tijdens openingstijden.

Offerte aanvragen

Heeft u een offerte nodig voor een PGB aanvraag ? Of wilt u graag een totaal prijs weten inclusief alle opties die u wenst ? Vul dan onderstaand formulier in en wij sturen u zo spoedig mogelijk de offerte toe.

Gratis Advies Aan Huis

Wilt u graag gratis advies aan huis over een sta-op stoel of traplift ? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via 0545-296368 of vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.