Traplift Handicare 2000 – De Slanke Traplift – Trap Met Bochten

De traplift Handicare 2000 is een unieke traplift op de markt, deze is zo ontworpen met een dubbele rail zodat deze een zeer krappe bocht kunnen maken, iets wat geen andere traplift voor elkaar krijgt. Vraag hieronder een gratis en vrijblijvend advies aan huis aan.

Aantal:
Offerte aanvragenDemonstratie aanvragen

Beschrijving

Traplift Handicare 2000 – De Slanke Traplift – Trap Met Bochten

De traplift Handicare 2000 is een unieke traplift op de markt, deze is zo ontworpen met een dubbele rail zodat deze een zeer krappe bocht kunnen maken, iets wat geen andere traplift voor elkaar krijgt. Hierdoor kunnen andere gebruikers van de trap optimaal profiteren van de overgebleven ruimte. Deze dubbele rail is in alle kleuren die u maar wenst en ook de stoel is leverbaar in 6 verschillende kleuren. Ook is er keuze uit verschillende soorten stoelen , zo kunt u kiezen uit :

 • De Style Stoel
 • De Smart Stoel
 • De Sta Stoel

Traplift Met Optimaal Gebruikers Gemak

De traplift Handicare 2000 wordt geleverd met 2 afstandsbedieningen zodat u de lift ook naar het laadcontact kunt sturen en meer ruimte overhoud in de gang. De stoel van de traplift is opklapbaar om loopruimte te besparen.

Standaard word de traplift geleverd met :

 • Twee punten om op te laden
 • Draaibare stoel
 • Opklapbare stoel
 • Twee afstandsbedieningen
 • Veiligheid sensoren
 •  Deze stoel voldoet aan de strengste veiligheids normen

Een indruk Van De Traplift Handicare 2000 – De Slanke Traplift – Trap Met Bochten

Gratis En Vrijblijvend Traplift Advies Aan Huis

U bent zover om de stap te nemen en gericht naar een traplift opzoek te gaan. Om te kijken wat voor u de juiste oplossing is kunnen we gratis en vrijblijvend aan huis komen om de situatie te bekijken. Elke trap en elk persoon is immers anders dus een stukje advies op maat is altijd nodig zodat u de best mogelijke oplossing voor uw trap krijgt.

U kunt een gratis advies gesprek aan huis aanvragen via de offerte knop of thuis demonstratieknop , u wordt binnen 1 werkdag opgebeld om een afspraak in te plannen voor een advies gesprek aan huis. Ook kunt u mailen naar info@totalezorgwinkel.nl of bellen tijdens openingstijden met onze klantenservice op 0545-296368. Vermeld hierbij uw gegevens , adres , woonplaats en telefoonnummer .

Besluit u naar het advies gesprek om er niet mee verder te gaan om welke reden dan ook , dan zitten hier geen kosten aan. Wij willen benadrukken dat dit gratis en vrijblijvend is .

Kenmerken
 • Traplift voor een trap met bochten
 • Traplift die de kortste en slankste bocht maakt die er te krijgen is
 • Hoge veiligheidsstandaard voor een traplift
 • Dubbele rail
 • Gratis en vrijblijvend advies gesprek aan huis
 • Veel opties in kleuren rails en stoelen
 • Blijf optimaal de ruimte van de trap behouden
 • Maximaal draagvermogen 115kg, optioneel uit te breiden tot 137kg.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Traplift Handicare 2000 – De Slanke Traplift – Trap Met Bochten” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Traplift Handicare 2000 – De Slanke Traplift – Trap Met Bochten

De traplift Handicare 2000 is een unieke traplift op de markt, deze is zo ontworpen met een dubbele rail zodat deze een zeer krappe bocht kunnen maken, iets wat geen andere traplift voor elkaar krijgt. Vraag hieronder een gratis en vrijblijvend advies aan huis aan.

Aantal:
Offerte aanvragenDemonstratie aanvragen
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline

Gratis Proefrit Aan Huis

Graag een proefrit met een scootmobiel of elektrische rolstoel aan huis ? Bel vrijblijvend voor meer informatie: 0545-296368 of maakt direct een gratis afspraak via onderstaand formulier. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op, om uw gewenste afspraak in te plannen!. Geeft in het opmerkingen veld aan om welke producten het gaat. In onze showroom kunt u ook zonder afspraak binnenlopen tijdens openingstijden.

Offerte aanvragen

Heeft u een offerte nodig voor een PGB aanvraag ? Of wilt u graag een totaal prijs weten inclusief alle opties die u wenst ? Vul dan onderstaand formulier in en wij sturen u zo spoedig mogelijk de offerte toe.

Gratis Advies Aan Huis

Wilt u graag gratis advies aan huis over een sta-op stoel of traplift ? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via 0545-296368 of vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.