De ideale elektrische rolstoel om mee te nemen in het vliegtuig

De ideale elektrische rolstoel om mee te nemen in het vliegtuig

De elektrische rolstoel Zinger is ideaal om mee te nemen in het vliegtuig. U kunt de Zinger rolstoel namelijk binnen 1 seconde opvouwen tot een klein pakketje van maar 25 cm hoog.

De ideale elektrische rolstoel meenemen in het vliegtuig


De elektrische rolstoel Zinger is ideaal om mee te nemen in het vliegtuig. U kunt de Zinger rolstoel namelijk binnen 1 seconde opvouwen tot een klein pakketje van maar 25 cm hoog. Alle informatie over deze unieke elektrische rolstoel vind u hier : Zinger Rolstoel  


Naast dat de Zinger rolstoel makkelijk op te vouwen is is deze ook zeer handig in gebruik. Door zijn wel doordachte design met geen grote stuurkolom aan de voorkant kan de elektrische rolstoel overal tussendoor en bij. Zo past de Zinger rolstoel ook eenvoudig onder tafel zodat u niet eerst op een andere stoel hoeft te gaan zitten of verder van de tafel zit. 

De elektrische rolstoel is super voor gebruik op vakantie, voor in het hotel heeft de zinger rolstoel de snelheid van 2 km/u of 6 km/u en een achteruit. Bent u buiten en wilt u wat sneller een grotere afstand afleggen dan kan deze elektrische rolstoel ook een snelheid van 10 km/u bereiken. Door zijn uitmuntende wendbaarheid ( draait bijna 360 graden om zijn eigen as) kunt u met de Zinger rolstoel  in de kleinste paadjes en gangetjes eenvoudig manouvreren.

Deze elektrische rolstoel heeft een bereik van 13 km en deze is optioneel uit te breiden met een eenvoudig te vervangen extra accupack.  De elektrische rolstoel kan in elk vliegtuig mee en bij de meeste vliegtuig maatschapijen mag u rijden tot aan de deur van het vliegtuig. Na de landing staat de elektrische rolstoel dan weer voor u klaar.

 

De ideale elektrische rolstoel meenemen in het vliegtuig

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Webwinkel keur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »