De service van de Totale Zorgwinkel

 

Service bij de mensen aan huis


Vanuit de Totale Zorgwinkel Neede  wordt de geheel Nederlanden voorzien van hun producten en diensten. Met de service aan huis

geeft de Totale Zorgwinkel U de mogelijkheid om de keuze  voor  een sta-op stoel, seniorenbed ,scootmobiel of douche- en bad aanpassingen in alle rust thuis te maken. Maakt u gebruik van onze ophaal service dan kunt U dit op Uw gemak in de winkel doen. Deze service is gratis en geheel vrijblijvend. Informeer naar de mogelijkheden.


Uitbreiding van de diensten


In ons nieuwe concept van de Totale Zorgwinkel zullen er steeds nieuw producten bijkomen en worden de diensten uitgebreid met bv de scootmobiel lease module en Medala producten voor moeder en kind bv borstkolven, babyflessen, voedingskussen, spenen en kraam artikelen.

Sta-op stoel en Relax stoelen


Het zitcomfort wordt uitgebreid met de nieuwste modellen  waarin u keuze heeft uit veel verschillende kleuren en stoffen of leer. U heeft keus in een mechanish verstelbare relaxstoel tot een geheel verstelbare 3 motorige sta-op stoel met relax functie. Deze stoelen worden allemaal op maat ingemeten voor optimaal zitcomfort.
 

Seniorenbedden en Hoog-Laag bedden

 

Op slaapgebied is er een ruime keus in één- en twee persoons comfort bedden nu uitgebreid met  nieuwe modellen welke op de juiste in- en uitstaphoogte worden afgesteld. Ook adviseren wij U in de juiste keuze voor een geschikte matras met bijbehorende lattenbodem. Alles wordt voor de klant opmaat ingemeten,  thuis afgeleverd en gemonteerd.
 

Langer zelfstandig thuis wonen met hulp van de Totale Zorgwinkel

 
In het kader van het langer zelfstandig thuis blijven wonen, geeft de Totale Zorgwinkel Neede U vrijblijvend advies aan huis over diverse  eventuele   aanpassingen in bad- en toiletruimte, informatie over trapliften, het aanbrengen van drempelhulpen en een goed advies voor zit- en slaapcomfort. Kom langs bij één van de vernieuwde  Totale Zorgwinkel en laat U vrijblijvend informeren over alle mogelijkheden welke de Totale Zorgwinkels Neede en Lichtenvoorde U kunnen bieden onder het genot van een kopje koffie. Kijk voor alle informatie op www.totalezorgwinkel.nl

 

Totale Zorgwinkel Neede , Bedrijvenweg 6a, tel. 0545-296368
info@totalezorgwinkel.nl
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Webwinkel keur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »