Elektrische Rolstoel Opvouwbaar

Elektrische Rolstoel Opvouwbaar

Elektrische Rolstoel Opvouwbaar

 

Een elektrische rolstoel opvouwbaar is zeer gemakkelijk voor uitje of om bijvoorbeeld mee te nemen op vakantie. Maar welke is nu geschikt voor u ? Dat is een vraag die moelijk te  te beantwoorden is. 1 van de meeste vereisten is dat deze licht van gewicht is en compact. De Zinger opvouwbare elektrische rolstoel is daar mee de absolute koploper. Lichter en compacter dan deze rolstoel is er niet te krijgen en bovendien is deze binnen 1 seconde door een simpele trek aan het koord aan de achterzijde op te vouwen. Ook het uitklappen gaat op dezelfde manier. Hierdoor heeft u geen gedoe met dingen uit elkaar halen en weer in elkaar zetten. Door op de onderstaande afbeeldingen te klikken gaat u naar de pagina van de betreffende elektrische rolstoel met alle product informatie.

 

Zinger elektrische rolstoel opvouwbaar

 

De Smartchair is ook een elektrische rolstoel die opvouwbaar is maar is in verhouding met de Zinger weer een stuk zwaarder en groter al deze opgevouwen is. De smartchair heeft wel weer een compleet andere zitting waar mensen met rugproblemen vaak weer beter in zitten maar dat is persoonlijk en moet gewoon geprobeerd worden. Ook heeft de smartchair een bediening via de joystick en de Zinger via twee handels aan de zijkant. Voor allebei is wat te zeggen wat makkelijker of moeilijker is , dit is ook gewoon persoonlijk en kan het beste geprobeerd worden in onze showroom.

 Smart chair elektrische rolstoel opvouwbaar

Om ons assortiment in elektrische rolstoelen opvouwbaar compleet te maken hebben wij nog een geheel ander type er bij naast gezet. De SupaChair, deze opvouwbare elektrische rolstoel wordt aangedreven door twee sterke motoren en heeft een vering onder de zitting, dit in combinatie met zijn grote luchtbanden maakt deze rolstoel tot de meest comfortabele elektrische rolstoel van de drie. De bediening is ook bij de Supa Chair via een joystick. Deze rolstoel dient men wel in delen te vervoeren wat in enkele kleine stappen te doen is. Het voordeel is dat het gewicht dan verdeeld wordt over de delen en dat het dan door praktisch iedereen te tillen is om te vervoeren.

Supachair elektrische rolstoel opvouwbaar

Elektrische Rolstoel Opvouwbaar Thuisdemonstratie Of Demonstratie In Onze Showroom

U kunt bij ons alle elektrische rolstoel uitproberen in onze showroom in Neede  of wij kunnen voor een demonstratie bij u aan huis komen. De Zinger rolstoel, SupaChair en de Smartchair  hebben wij standaard op voorraad in onze showroom. Komt u van ver ? Laat ons dan even weten dat u komt zodat de elektrische rolstoel van u keuze niet net toevallig verkocht is . Voor een meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl

 

 

 

Elektrische Rolstoel Opvouwbaar

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Webwinkel keur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »