Opvouwbare Elektrische Rolstoel Zinger of Smart Chair ?

Opvouwbare Elektrische Rolstoel Zinger of Smart Chair ?

Opvouwbare Elektrische Rolstoel Zinger Of Smart Chair ? Wat zijn de verschillen ?


Er zijn monenteel 2 unieke opvouwbare elektrische rolstoelen op de markt , de Zinger rolstoel en de Smart Chair. Allebei eenvoudig in gebruik en op te vouwen tot een handzaam pakketje.
Maar wat zijn nu de verschillen ?De grootste verschillen buiten het uiterlijk is de besturing en de manier van opvouwen. De Zinger rolstoel heeft de besturing aan beide zijkanten en heeft een maximale snelheid van 10 km/u . De Smart Chair heeft daarin tegen de besturing via een joystick die links of rechts geplaatst kan worden. Bij beide rolstoelen ligt het actieradius ongeveer gelijk rond de 13 km.

Opvouwen van de opvouwbare elektrische rolstoel 

De Zinger rolstoel is eenvoudig op te vouwen via een trekkoord aan de achterkant wat de zinger tot een klein pakketje maakt van maar 25 cm hoog. De Smart Chair vouwt u op door een vergrendeling aan de achterkant en vergt een kleine handeling meer. Ook is deze heel iets zwaarder in gewicht.

Ervaringen 

Uit onze ervaring blijkt dat de Zinger rolstoel een wat sportiever uiterlijk en door zijn hogere maximale snelheid wat meer in trek is bij de generatie van 18 t/m 75 . En de SmartChair wat meer in trek is bij een oudere generatie, Dit komt vooral omdat de smartchair met een joystick eenvoudig te besturen is en deze een stevigere ziting heeft. Ook een groot voordeel van de smartchair is dat deze met 1 hand links of rechts te besturen is. Bij de Zinger rolstoel is dit niet mogelijk. 

Beide opvouwbare elektrische rolstoelen zijn bij ons op voorraad en uit te proberen.

 
Voor het maken van een afspraak of meer informatie kunt u contact op nemen met 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl


Opvouwbare Elektrische Rolstoel Zinger Of Smart Chair ? Wat zijn de verschillen ? 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Webwinkel keur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »