Scootmobiel Drive Sport Rider - Nieuw in het assortiment

Scootmobiel Drive Sport Rider - Nieuw in het assortiment

 

De Drive Sportrider is een scootmobiel die zich onderscheid in design , kwaliteit en comfort . Deze 3 wiel scootmobiel is uiterst betrouwbaar en stabiel. Door zijn grote wielen en brede basis is dit de stevigste en stabielste 3 wiel scootmobiel die er is.  Door zijn grote wielen is een obstakel makkelijk genomen, en de ultieme vering zorgt voor een hoog rijcomfort. De snelheid is geheel instelbaar en heeft een maximum van 18 km/u .

Drive scootmobiel sportrider PL1300Drive Sportrider PL1300 ScootmobielScootmobiel Drive Sportrider PL1300

Actieradius van de Scootmobiel Drive Sportrider

De scootmobiel Sportrider wordt standaard geleverd met 80Ah accu's voor een groot bereik van 50- 60 km en dit is optioneel uit te breiden naar 70 a 80 km met 105 Ah accu's . De ze scootmobiel is dus zeer geschikt voor mooie toer tochten maar functioneert ook zeer goed in het centrum van een plaats door zijn hoge wendbaarheid en kleine draaicirkel.

Design van de scootmobiel Drive Sportrider

Het design van deze scootmobiel is geheel ontworpen met het oog op de gebruiker. Zo heeft u zeer veel beenruimte op de Sportrider en heeft deze een zeer hoog draagvermogen. Ook het comfort en de gehele vering rondom is meer dan uitstekend en u zweeft over de weg. De zeer fraaie afwerkingen en oog voor detail maakt deze scootmobiel een echte eye catcher en een lust voor het oog.

Deze scootmobiel leveren wij gratis door heel Nederland

 

 

 

 

 

Scootmobiel Drive Sport Rider - Nieuw in het assortiment

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Webwinkel keur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »