Unieke Rolstoel Zinger - Opvouwbare Elektrische Rolstoel

Unieke Rolstoel Zinger - Opvouwbare Elektrische Rolstoel


Door zijn enorme populairiteit was de Zinger rolstoel tijdelijk niet leverbaar.Maar goed nieuws de unieke rolstoel Zinger is weer volop leverbaar . Wij hebben alle kleuren weer op voorraad. U kunt de Zinger rolstoel bij ons in de winkel helemaal vrijblijvend uit proberen. Wij zullen de elektrische rolstoel dan uitgebreidt aan u demonstreren en u kunt dan de zinger rolstoel zelf proberen, zowel binnen als buiten zodat u de beste ervaring krijgt met de rolstoel. U zult dan de unieke wendbaarheid en stabiliteit van de rolstoel zinger ervaren. Ook zult u merken dat de elektrische rolstoel buiten geen problemen heeft met verschillende ondergronden. 

Demonstratie van de elektrische rolstoel Zinger bij u thuis

Woont u in een straal van 50 km van onze thuiszorgwinkels dan kunnen wij geheel vrijblijvend en gratis met de zinger rolstoel bij u thuis komen en deze daar demonstreren. Natuurlijk is er dan voor u ook gelegenheid deze zelf te proberen. Woont u nu buiten een straal van 50 km van Neede of Lichtenvoorde neemt u dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. (0545-296368 )

Voor meer informatie over de rolstoel zinger kunt u kijken op de productpagina op onze site u gaat hierheen door op het plaatje van de rolstoel zinger te klikken. Ook kunt u kijken op www.rolstoelzin

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Webwinkel keur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »