Zinger Elektrische Rolstoel - Rolstoel Zinger

Zinger Elektrische Rolstoel - Rolstoel Zinger

Geheel nieuw op de Nederlandse markt, de unieke Zinger Rolstoel. De Zinger is compact, sterk en zeer wendbaar. De Rolstoel Zinger is gemaakt van zeer sterk alluminium dat ook in de vliegtuig industire gebruikt wordt

Zinger Rolstoel - Opvouwbare Elektrische Rolstoel


Geheel nieuw op de Nederlandse markt, de unieke Zinger Rolstoel. De Zinger is compact, sterk en zeer wendbaar. De Rolstoel Zinger is gemaakt van zeer sterk alluminium dat ook in de vliegtuig industire gebruikt wordt. Door zijn eenvoudige bedienening met verschillende snelheden is deze geschikt voor binnen en buiten en voor iedereen handteerbaar. U kunt op de volgende link klikken voor meer informatie en acessoires van de Zinger : Zinger Rolstoel 

Zinger Rolstoel 3 kleurenZinger gebruik voor binnen 

Doordat de Zinger geen voorvork of stuurkolom heeft kunt u makkelijk en eenvoudig door uw woning rijden. U kunt overal makkelijk bij en de elektrische rolstoel kan makkelijk worden aangeschoven onder bijvoorbeeld de eettafel. De snelheid van de Zinger is instelbaar :Langzaam (leermodus / binnenstand) 1.5 km/h Gemiddeld: 5 km/h Snel : 9.6 km/h . De Zinger is ook voorzien van een achteruit, dit is standaard in de langzame modus. De Zinger rolstoel is zeer wendbaar , zo kan deze zo goed als om zijn eigen as draaien en heeft u dus een zeer kleine draaicirkel.

Zinger Rolstoel binnenZinger rolstoel aan tafel


Zinger rolstoel gebruik voor buiten

De zinger kan met gemak buiten ruw terrein aan , zo kunt u bijvoorbeeld eenvoudig over een grasveld rijden met de elektrische rolstoel. Hier kunt u ook makkelijker wat meer snelheid maken als dit gewenst is . De standaard actiradius is circa 13 km dit is uit te breiden doormiddel van een extra accupack. 

Zitting van de Zinger Rolstoel

De rolstoel is voorzien van een fijn en degelijk zitkussen in combinatie met een stevige maar toch soepele rugleuning zult u in de Zinger geen hinder ondervinden als u hier lang in zit.

Vervoeren - Opvouwen van de Zinger Rolstoel

De Zinger is eenvoudig in te klappen toch een zeer handzaam pakketje. Doormiddel van een trekkoord aan de achterkant klapt u de Zinger simpel in en uit. Zo kunt u binnen 5 seconden de rolstoel in en uit klappen. Eenmaal ingeklapt kunt u de Zinger verrijden op de achterwielen en met u mee laten lopen aan de hand van de draagstang. Ingeklapt is de Zinger maar 25 cm hoog en past gemakkelijk in de meeste auto's en zelfs in een kast. Het gewicht van de rolstoel is beperkt gebleven tot 17 kg zo dat 1 persoon deze kan tillen ook door zijn compacte afmetingen.

Zinger ingeklaptZinger inklappen 3 stappentwee Zingers in de autoTwee Zingers in de autoZinger makkelijk in de hand

  

Zinger Rolstoel - Opvouwbare Elektrische Rolstoel

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Webwinkel keur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »