Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Douchekrukjes / Douchezittingen

Al onze douchekrukjes zijn getest op veiligheid en comfort en hebben een maximaal gebruikersgewicht wat getest en gegarandeerd is. Dit verschilt per douchekruk. Er is erg gelet op het gebruik van de juiste anti-slip doppen onder de douchekruk zodat de veiligheid gewaarborgd is en de douchezitting niet kan gaan glijden Lees meer

14 resultaten

Een douchekruk zorgt voor meer zelfstandigheid en veiligheid tijdens het douchen. Voor sommige mensen helpt dit zelfstandig te blijven, voor andere mensen is een douchekruk fijn zodat ze ze stabiel zitten en beter geholpen kunnen worden tijdens het douchen door de thuiszorg.

Een douchekruk of douchezitting kopen

Al onze douchekrukjes zijn getest op veiligheid en comfort en hebben een maximaal gebruikersgewicht wat getest en gegarandeerd is. Dit verschilt per douchekruk. Er is erg gelet op het gebruik van de juiste anti-slip doppen onder de douchekruk zodat de veiligheid gewaarborgd is en de douchezitting niet kan gaan glijden bij het maken van een transfer. Ook is er goed gelet op de hoogte verstelling zodat u de douchekruk altijd op de juiste hoogte kunt instellen. Wij hebben in ons assortiment alleen douchekrukken van gerenommeerde merken die hun betrouwbaarheid hebben bewezen.

Douchekruk voor meerdere doeleinden

Het voordeel van een losse douchekruk is dat deze licht en makkelijk te verplaatsen is. Zo kunt u deze niet alleen in bad of onder de douche gebruiken, maar kan deze ook bijvoorbeeld voor de wastafel worden gebruikt of als hulp bij het aankleden. Gaat u op reis? Dan is een opvouwbare douchekruk misschien wel geschikt voor u.

Vragen over een douchekruk

Heeft u nog vragen over een douchekruk of wilt u graag advies over welke douchekruk het beste bij u past? Dan kunt u tijdens openingstijden altijd contact opnemen met 0545-296 368 of mailen met info@totalezorgwinkel.nl. Onze klantenservice zal u dan voorzien van een juist advies.

Terug naar Douche & Toilet
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline