Scootmobiel leasen

0
Hier vindt u een overzicht van al onze scootmobielen die u zeer voordelig en voor een vaste prijs per maand kunt leasen. Scootmobiel lease is incl. verzekering, pechulp en onderhoud. Gratis bezorging aan huis!
Toon meer
Sorteren op:
Geen producten gevonden...

Scootmobiel leasen: prettig geregeld

Op deze pagina vindt u een overzicht van al onze scootmobielen die u zeer voordelig en voor een vaste prijs per maand kunt leasen. In het maandbedrag is tevens de verzekering, pechhulp en onderhoud verrekend. Zo gaat u altijd vertrouwd en zorgeloos op weg. De scootmobielen worden gratis bezorgd aan huis.

Voordelen van het leasen van een scootmobiel

  • U betaalt altijd een vast maandbedrag
  • U heeft geen extra of onverwachte kosten
  • U hoeft geen grote investering te doen
  • U heeft vrije keuze in scootmobielen
  • U kunt direct beschikking over de scootmobiel naar keuze
  • U heeft geen omkijken naar onderhoud en reparatie van de scootmobiel
  • U bent direct verzekerd en kunt direct op pad
  • Na afloop van de leasetermijn levert u de scootmobiel gewoon weer in.

 

Zelf de leaseperiode en de scootmobiel bepalen

U kunt bij ons zelf bepalen hoe lang u een scootmobiel wilt leasen. U kunt kiezen voor een periode van 2, 3 of 4 jaar. De all-in prijzen staan per periode vermeld bij de scootmobielen op deze pagina. Mocht u tijdens de leaseperiode plotseling een ongeval of ziekte krijgen waardoor u de scootmobiel niet meer kunt gebruiken, dan kunt u het leasecontract ontbinden door 6 maandtermijnen te voldoen. Mocht u plotseling komen te overlijden, dan zullen wij ook 6 maandtermijnen in rekening brengen. in beide gevallen wordt de scootmobiel op afspraak weer bij u opgehaald. Bij aanvang van de leaseperiode vragen wij een borg van 3 maandtermijnen.

Heeft u vragen over het leasen van een scootmobiel dan kunt u altijd contact met onze klantenservice opnemen.

Eenvoudig een leasecontract afsluiten

Als u wilt overgaan tot lease dan kunt u de gewenste scootmobiel gewoon bestellen. Wij nemen daarna automatisch contact met u op. U ontvangt vervolgens een voorlopig leasecontract en een SEPA-machtiging voor de maandelijkse termijnafschrijvingen. U betaalt bij de aanvraag van de scootmobiel de eerste termijn van de lease en 3 maanden borg. De termijnbedragen zullen maandelijks automatisch worden afgeschreven. De borg wordt na de leaseperiode aan u teruggestort.  Bij eventuele schade wordt de borg verrekend. Dit geldt ook voor tussentijdse opzegging van het leasecontract.

Leasecontract inclusief verzekering

Als u bij ons een scootmobiel gaat leasen is de scootmobiel geheel All Risk verzekerd met een eigen risico van € 200,00 per gebeurtenis. U komt dus niet onverwacht voor hoge kosten te staan en bent geheel gedekt bij schade.

Altijd mobiel met de pechhulp

Ook de pechhulp voor scootmobielen zit bij ons in het leasebedrag verrekend. Mocht u onverwacht ergens stil komen te staan met uw scootmobiel, dan wordt u binnen 40 minuten opgehaald en met uw scootmobiel naar huis gebracht. Moet u uw scootmobiel langer dan 2 dagen missen voor bijvoorbeeld een reparatie, dan krijgt u tijdelijk een vervangende scootmobiel. Op de pechhulp pas die u bij aanvang van de leaseperiode van ons ontvangt staat het telefoonnummer dat u kunt bellen in geval van pech. Op deze pas staat ook het benodigde klantnummer. Bent u in het bezit van een smartphone, dan kunt u een app downloaden die een signaal afgeeft als u hulp nodig heeft. Zo wordt direct uw locatie doorgegeven aan de hulpdienst.

Onderhoud en reparatie gratis

De scootmobiel krijgt jaarlijks een grote beurt en wordt dan geheel nagekeken, zodat u altijd veilig op weg kunt. Moet er een reparatie aan de scootmobiel worden uitgevoerd, dan zijn de kosten uiteraard voor ons. Onderhoud en reparatie is dus voor u geheel gratis. Mocht de reparatie langer duren dan twee dagen, dan krijgt u van ons een vervangende scootmobiel.

Klantenservice

Onze medewerkers van de klantenservice weten alles over het leasen van scootmobielen. Stel ze gerust uw vragen op telefoonnummer 0545-296 368. Mailen kan ook naar [email protected].

 

 

 

 

Scootmobiel leasen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »