Scootmobiel Leasen

Scootmobiel Leasen

 

 Kijkt u hier naar ons assortiment scootmobielen wat u kunt leasen

Leasen van een scootmobiel bij de Totale Zorgwinkel.

Het leasen van een scootmobiel kan in geheel Nederland!
 
Scootmobiel afikim c4 twee mensen 

Leasen van een scootmobiel

Een goed alternatief voor de directe aanschaf van een scootmobiel, is het scootmobiel leasen. Met scootmobiel leasen betaal je een maandelijks vast bedrag gedurende een vooraf afgesproken termijn. Je kiest de scootmobiel uit die jij graag wilt. Afhankelijk van de aanschafprijs van de scootmobiel en de termijn die je wilt afspreken met de Totale Zorgwinkel, wordt het maandbedrag bepaald. De leasetermijn wordt veelal in maanden uitgedrukt: 24, 36, 48 maanden. Je hebt vanaf de eerste dag direct de beschikking over jouw scootmobiel. Het bedrag dat jij maandelijks betaalt is inclusief alle verdere bijkomende zaken zoals All-risk verzekering, onderhoud, reparaties en ondersteuning bij pech. Je hebt er geen omkijken meer naar. Het enige dat jij moet doen is wel maandelijks blijven betalen, want die verplichting ben je immers aangegaan. Na afloop van de leasetermijn gaat de scootmobiel terug naar de Totale Zorgwinkel.

Scootmobiel Afikim C4 twee mensen 

Wat zijn de kosten van scootmobiel leasen?

Aangezien de nieuw prijs van een scootmobiel kan oplopen van € 2.000,- tot wel € 9.000,- en niet iedereen dit in een keer kan betalen, is scootmobiel leasen een goed alternatief voor de directe aanschaf van een scootmobiel. Maar als u gewoon graag alles goed geregeld wilt hebben en nergens naar wil omkijken is het leasen van een scootmobiel ideaal voor u . Met leasen betaalt u maandelijks een vast bedrag gedurende een vooraf afgesproken termijn. U kiest de scootmobiel uit die u graag wilt hebben. Afhankelijk van de aanschafprijs van de scootmobiel en de termijn die u wilt afspreken met de totale Zorgwinkel wordt het maandbedrag bepaald. De leasetermijnen die de totale Zorgwinkel hanteert zijn 24, 36, 48 maanden. Het vooraf afgesproken leasebedrag dat u per maand gaat betalen is inclusief alle verder bijkomende zaken zoals verzekering, onderhoud, reparaties en ondersteuning bij pech.

U kunt al een scootmobiel leasen  vanaf €  3,00 per dag incl pechhulp en all risk verzekering en onderhoud
 
Scootmobiel Afikim in een supermarkt 

Voordelen van het scootmobiel leasen op een rijtje

  • Je betaalt altijd een vast maandbedrag
  • Je hebt geen extra of onverwachte kosten.
  • Je hoeft niet een grote investering ineens te doen
  • Vrije keuze in scootmobielen
  • Je kunt direct beschikking over de scootmobiel van jouw keuze
  • Je hebt geen omkijken naar onderhoud en reparatie van de scootmobiel
  • Je hebt geen omkijken meer naar de verzekering van de scootmobiel
  • Na afloop van de leasetermijn lever je de scootmobiel weer in, en heb je er geen omkijken meer naar.

Denkt u dat het scootmobiel leasen ook iets voor u of een naaste van u is, vraag dan vrijblijvend een offerte op maat aan.
Wij komen dan geheel vrijblijvend bij u langs of nemen contact met u op over scootmobiel leasen.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »