• Door de drukte bij PostNL kan het zijn dat uw pakket langer onderweg is dan u van ons gewend bent, excuses voor dit ongemak
  • Nummer 1 Thuiszorgwinkel Van Nederland
  • Achteraf Betalen

Alber E-Pilot Elektrische Handbike Aanvragen Via De Gemeente WMO

Alber E-Pilot  Elektrische Handbike Aanvragen Via De Gemeente WMO

Alber E-Pilot Elektrische Handbike Aanvragen Via De Gemeente WMO

De Alber E-pilot is de elektrische handbike van dit moment, qua wendbaarheid, snelheid en vooral gebruikers gemak is deze handbike een stuk verder dan de andere elektrische handbikes op de markt. Het aankoppelen , en weg zetten is zeer eenvoudig dankzij de twee zij wieltjes op de E-pilot. 

Op de product pagina van de Alber E-pilot kunt u alle informatie vinden over deze handbike en bij passende rolstoelen. In deze blog zullen we wat meer ingaan op het aanvragen via de gemeente

De Elektrische Handbike Alber E-pilot Aanvragen Bij De WMO Van De Gemeente

In veel gevallen kunt u de Alber E-pilot met of zonder rolstoel combinatie vergoed krijgen via de gemeente WMO. U moet dan een PGB ( persoons gebonden Budget) aanvragen die beoordeeld wordt door de gemeente. Over de aanvraag gaat vaak een periode van 3 tot 6 weken. U krijgt voor de aanvraag eerst een keukentafel gesprek waarin u uw eisen en wensen kunt aangeven en waarom u de voorziening nodig heeft en zou willen hebben. Voor de aanvraag daarna heeft u een passende offerte nodig die de gemeente gaat beoordelen. Deze krijgt u van ons en kunt u aanvragen via email of het offerte formulier op de product pagina van de Alber E-Pilot. Wij informeren welke wensen u heeft voor de E-pilot en benodigde rolstoel. Mocht de gemeente tijdens de aanvraag aanvullende informatie nodig hebben dan neemt de gemeente contact met ons op en zullen wij de benodigde informatie geven en helpen bij de aanvraag.

Let op : Als u al een mobiliteits voorziening heeft via de gemeente zoals een elektrische rolstoel of scootmobiel dan kunt u geen gebruik maken van nog een voorziening via de WMO. Heeft u al wel een passende handbewogen rolstoel via de gemeente dan zou u de E-pilot als aanvulling op uw voorziening kunnen aanvragen. 

Uitkomst PGB Aanvraag Bij Het WMO Loket Van De Gemeente

Na een aantal weken zal de gemeente terug komen met een antwoord over de vergoeding voor de voorziening. Het kan zijn dat je de voorziening niet vergoed krijgt om welke reden dan ook. U kunt overwegen zelf het product van keuze aan te schaffen of er vanaf te zien. Het kan ook zijn dat je een deel van de aanschafprijs vergoed krijgt of het kan zijn dat je het gehele bedrag inclusief onderhoud en verzekering en pechhulp vergoed krijgt. Als u een vergoeding voor het product krijgt dient u elke 4 weken een eigen bijdrage van 17,50,- te betalen, dit wordt dient u te betalen aan het CAK . Dit geeft de gemeente allemaal door en hier hoeft u zelf niks voor te regelen. 

Na goedkeuring van de gemeente neemt u contact met ons op en kunt u de E-pilot wel of niet in combinatie met een rolstoel bestellen en zullen wij de laatste details hierover met u doornemen . Afhankelijk van de voorraad van de fabrikant duurt de levering 2 tot 5 weken. Bij aflevering krijgt u uitgebreid uitleg over het product en hoe u hier het beste mee om kunt gaan. Samen gaan we de E-pilot testen en het aan en af koppelen oefenen wat vaak door de eenvoud van het apparaat vanzelf gaat. 

Demonstratie Film Van De Albert E-Pilot Elektrische Handbike

Hieronder ziet u enkele product filmpjes van de Albert E-Pilot in gebruik en hoe gemakkelijk u deze E-pilot kunt aan en af koppelen.

Het Aan En Of Koppelen Van De Albert E-Pilot

Demonstratie Film Van De Alber E-Pilot

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Webwinkel keur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »