• Door de drukte bij PostNL kan het zijn dat uw pakket langer onderweg is dan u van ons gewend bent, excuses voor dit ongemak
  • Nummer 1 Thuiszorgwinkel Van Nederland
  • Achteraf Betalen

Een scootmobiel financieren: hoe pak ik dit aan?

  • Geplaatst op
  • 0
Een scootmobiel financieren: hoe pak ik dit aan?

De kogel is door de kerk: u gaat een scootmobiel kopen. Maar een nieuwe scootmobiel koopt u niet zomaar, daar is behoorlijk wat geld voor nodig. Heeft u al nagedacht over hoe u dit gaat financieren? Wij helpen u op weg met onze tips.

Een scootmobiel via de overheid

Gelukkig is de zorg in ons land goed geregeld. In een aantal gevallen is het daarom mogelijk om een scootmobiel aan te vragen bij uw gemeente. Via de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) kunt u in aanmerking komen voor een persoonsgebonden budget (pgb). Dit geld mag u dan besteden aan een scootmobiel bij uw eigen leverancier. Hiervoor dient u een offerte in te dienen voor de betreffende scootmobiel, deze kunt u aanvragen op de product pagina van de scootmobielen.

Een scootmobiel op afbetaling

Indien u niet in aanmerking komt voor een pgb, zijn er ook andere opties om aan een financiering te komen. Zo werken wij samen met Scooterflex: een organisatie die helpt met het afsluiten van een verantwoordelijke lening. U betaalt elke maand een vast bedrag waarmee u uw nieuwe scootmobiel afbetaald. De voordelen? U houdt geld over voor andere dingen én u bent niet in één klap een grote som geld kwijt. Natuurlijk betaalt u over dit geleende geld wel rente. De scootmobiel is onderaan de streep daarom duurder dan de oorspronkelijke aankoopprijs.

Zelf een scootmobiel aanschaffen

Het is niet voor iedereen weggelegd, maar natuurlijk wel de mooiste optie. Door uw scootmobiel zelf te financieren, voorkomt u schulden en een hoop papierwerk. U kunt ook kiezen voor een tweedehands- of demonstratiemodel, waardoor u goedkoper uit bent.

Een scootmobiel leasen

Een laatste optie is om een scootmobiel te leasen. Vergelijk dit met het leasen van een auto: u betaalt een vast bedrag per maand en u heeft een contract met een looptijd van 24, 36 of 48 maanden. Het voordeel is dat pechhulp, onderhoud, accuwissel en reparaties bij dit bedrag zijn inbegrepen.

Hulp bij het regelen van een financiering

Wij denken graag met u mee met het regelen van een financiering. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een aanvraag doen bij Scooterflex of u helpen met een leasecontract. Wilt u meer weten? Kom langs in onze winkel, wij helpen u graag!

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Webwinkel keur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »