Scootmobiel Leasen - Scootmobiel rijden zonder zorgen

Scootmobiel Leasen - Scootmobiel rijden zonder zorgen

Scootmobiel Leasen - Scootmobiel rijden zonder zorgen

Scootmobiel leasen is het alternatief van zelf een scootmobiel aanschaffen. Het voordeel van het leasen van een scootmobiel is dat u nergens naar om hoeft te kijken. Het onderhoud, reparatie, verzekering, en pechhulp onderweg wordt allemaal voor u geregeld. Dit voor een van te voren vastgesteld bedrag dat u maandelijks betaald.  Bij het leasen van een scootmobiel ontvangt u van ons altijd een nieuwe scootmobiel. Van te voren spreken wij een periode af van 2, 3 of 4 jaar voor het leasen van een scootmobiel. Nadat de leaseperiode is verlopen kunt of de scootmobiel inleveren, overnemen of een nieuwe scootmobiel leasen. Zo rijd u elke lease periode weer het nieuwste model en bent u gegarandeerd van de hoogste veiligheid en comfort. Gebeurt er tijdens de lease periode iets met u dan hebben wij hier bepaalde voorwaarden over op genomen in het lease contract zodat u of uw family niet met de maandelijkse termijnen blijft zitten en is het contract te beëindigen. 

 

 

 

Hoe gaat het leasen van een scootmobiel in zijn werk ?

Elke vaste scootmobiel in ons assortiment is bij ons te leasen. Afhankelijk van het type en de looptijd wordt het maandbedrag van de lease bepaalt . De scootmobiel wordt All Risk verzekerd met een eigen risico van 130,- per gebeurtenis.  Al het onderhoud en vervangende onderdelen wordt door ons geleverd en wij zorgen ervoor dat de scootmobiel in optimale conditie blijft.  Bij het leasen van een scootmobiel zit altijd een 24 uurs pechhulp inbegrepen door geheel Nederland. Deze zorgen ervoor dat u bij pech binnen 40 minuten wordt geholpen en met scootmobiel en al wordt thuisgebracht. Ook een lekke band reparatie of vervanging gebeurt gewoon bij u aan huis zodat u zo spoedig mogelijk weer op pad kunt. Bij het onderhoud of reparatie van de scootmobiel krijgt u tijdelijk een vervangende scootmobiel tot u beschikking zodat u uw vrijheid behoud. 

 

Welke scootmobiel kan ik leasen ?

Op onze scootmobiel lease pagina kunt goed zien welke scootmobielen te leasen zijn en wat de maandelijkse kosten per afgesloten periode zijn. Bij aanvang van een lease periode betaald u drie maanden borg die na de lease periode weer aan u wordt terug betaald . 

 

De pagina van alle lease scootmobielen vind u hier : scootmobiel leasen

 

Heeft u nog vragen over het scootmobiel leasen of wilt u graag een keer langs komen in onze showroom voor een proefrit dan vind hier onze contact gegevens.

Totale Zorgwinkel

Bedrijvenweg 6A

7161 AJ Neede

0545-296368

info@totalezorgwinkel.nl

 

 

 

Scootmobiel Leasen - Scootmobiel rijden zonder zorgen

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Webwinkel keur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »