• Door de drukte bij PostNL kan het zijn dat uw pakket langer onderweg is dan u van ons gewend bent, excuses voor dit ongemak
  • Nummer 1 Thuiszorgwinkel Van Nederland
  • Achteraf Betalen

Update Totale Zorgwinkel Omtrent Coronavirus

Update Totale Zorgwinkel  Omtrent Coronavirus

Update Totale Zorgwinkel Omtrent Coronavirus

Naar aanleiding van de meest recente ontwikkelingen omtrent het corona virus nemen wij bij de Totale Zorgwinkel ook de benodigde maatregelen. Aangezien wij voor de ondersteuning in de zorg van cruciaal belang zijn als hulpmiddelen bedrijf zal onze winkel gewoon open blijven. Al onze diensten blijven dan ook bereikbaar. Wel zullen wij een aantal gepaste maatregelen nemen om de kans op besmetting voor u en voor ons tot een minimum willen beperken. Hoofdlijn is daarbij dat we lichamelijk contact vermijden en zoveel mogelijk op afstand van elkaar blijven. Is de mogelijkheid dat u een product nodig heeft en u dit via de website kunt bestellen dan heeft dit onze voorkeur. Ook vragen wij u de betaling in de winkel per PIN te voldoen en niet meer met contant geld te betalen. 

Moet er toch in de winkel verschillende producten worden uitgeprobeerd worden om uw keuze te bepalen dan zal elk product na die tijd gedesinfecteerd worden. 

Wilt u graag advies over u aankoop online dan kunt u ons altijd bereiken tijdens openingstijden op 0545-296368 of via de mail 24/7 op [email protected]

Demonstratie's aan huis met een elektrische opvouwbare rolstoel, scootmobiel of sta-op stoel 

Demonstratie's aan huis zoals u van ons gewend bent zullen de aankomende tijd gewoon doorgaan . Wel kijken wij per locatie waar wij heen gaan. Momenteel doen wij tot verdere orde geen demonstratie's in Brabant en Limburg. Bij een aanvraag voor een demonstratie aan huis gaan wij er vanuit dat u geen klachten vertoond die op de symptomen van het Coronavirus lijken. Ook de medewerker die bij u aan huis komt vertoond geen klachten . Mochten wij het niet vertrouwen op de locatie breken wij ten aller tijden de demonstratie af. 

Bestellen via de website

Bij hulpmiddelen waarbij het niet nodig is om naar de winkel te komen verzoeken wij u deze zo veel mogelijk via de website te bestellen. Waar nodig bent u natuurlijk gewoon welkom in onze winkel met de maatregelen in acht te nemen. Zolang de bezorging van PostNL en DHL gewoon doorgaat zullen wij al onze web bestellingen blijven verwerken zoals u van ons gewend bent. Het is immers aangetoond dat dit veilig is en dat het virus zich niet via pakketten kan verspreiden .

Met vriendelijke groet,

Team Totale Zorgwinkel

Russchemorsweg 38

7161 RT Neede

0545-296368

[email protected]

www.totalezorgwinkel.nl

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Webwinkel keur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »